Kontakt   Om Spanske Vine   Handelsbetingelser  Her kan du betale med Dankort
 
forside    butikken    vinguide    tapas opskrifter    links    indkøbskurv    
Vinklubben : Kode:  

Grilled muslinger med persille og parmesan

Grilled muslinger med persille og parmesan

Ingredienser

450g friske muslinger
3 spiseskefulde vand
1 spiseskefuld smeltet smør
1 spiseskefuld olivenolie
3 spiseskefulde frisk revet parmesan ost
2 spiseskefulde frisk hakket persille
2 fed hvidløh, fint hakket
½ teskefuld groft kværnet peber



Opskrift

Skrub muslingerne godt, og skrab urenheder af med en kniv, er der nogle der er åbne, bank på dem og hvis de ikke lukker sig, smid dem ud.
Kom muslingerne og vandet i en stor gryde, læg låg på og kog dem ca 5 min eller indtil muslingerne har åbnet sig.
Hæld vandet fra og smid de muslinger ud som ikke har åbnet sig. Fjern den øverste skal på hver musling, og lad muslingerne blive i den anden halvdel.
Kom muslingerne i en ildfast skål, og sæt dem tæt ved siden af hinanden så de står plant.
Tænd for grillen til højeste niveau. I en lille skål blandes det smeltede smør, oliven olien, parmesan osten, persille , hvidløg og peber.
Plaser en lille mængde af denne oste-blanding ovenpå hver musling.
Grill dem nu i ca 2-3 min. eller indtil muslingerne syder og er gyldne.
Server muslingerne i skallen, men husk at give gæsterne servietter til at tørre sig om munden.

Opskrifter i kategorien Fisk & Skaldyr

Bay - Bay
Capricho
Ensaladilla de mariscos - Skaldyrs salat
Fyldte piquillo peber
Grilled muslinger med persille og parmesan
Hjertemuslinger med løg- og hvidløgssauce
Lakse salat - Ensalada De Salmón
Marinerede blåmuslinger - Mejillones en Escabeche
Omelet m.asparges og rejer
Omelet med klipfisk - Tortilla De Bacalao
Paella
Peber med muslingefyld
Pighvar med skaldyr - Rodaballo con Mariscos
Rejer med hvidløg
Skaldyrssalat
Sprøde fiske kugler
Store rejer i Sherry
Tiger-rejer med løg og tomat
Tortillitas de camarones - Reje æbleskiver
Tarteletter med porre - T
Tarteletter med porre - Tartaleta de Puerros

Tre tilfældige
Tomat og hvidløgsbrød
Tomat og hvidløgsbrød
Grønne asparges med Serra
Grønne asparges med Serrano skinke
Små ris-omeletter
Små ris-omeletter
Design by cygnet
Dan realized the importance of formal education, so he replica watches sale convinced Hope Wixon in the early 1990¡¯s to get her Graduate Gemologist degree from GIA. Armed with swiss replica watches street smarts, a graduate degree, and lots of hours of hard work, Dan and Hope steadily fake breitling built the business into the elite store it is today. Being in the rolex replica Midwest, our residents seem to be more conservative than other areas of the country. They appreciate understated luxury rolex replica sale over bold and ostentatious. They prefer timeless brands like omega replica watches Jaeger LeCoultre and Patek Philippe that continue to be rolex replica in style for many years to come. Our strongest selling brands are Rolex and Patek Philippe, but we also carry many exclusive brands that our clients can¡¯t find anywhere else.