Kontakt   Om Spanske Vine   Handelsbetingelser  Her kan du betale med Dankort
 
forside    butikken    vinguide    tapas opskrifter     links    indkøbskurv    
Vinklubben : Kode:  

Vinos De Madrid - Spansk Vin

Det var Kong Felipe II, der i 1561 til alles fortrydelse flyttede administrationen af Spanien til en lille ubetydelig by på højsletten. Kun de der var nødt til at være der, var der. Og det var først med jernbanen, at der kom liv til egnen, og en eksplosiv vækst til storby startede.Indtil for ganske nylig var Madrid ikke med i vinsnakken. Jo, som betydningsfuld aftager af kvalitetsvin fra alle egne af Spanien, men ikke for egne produkter. Men nu kan Madrid supplere sin rolle som et vigtigt vinmarked med også at være en lovende vinproducent. Vin har man jo altid lavet, men der har ikke været fokus på det. I virkeligheden er der vin plantet til i 100 af de 183 kommuner som udgør Stormadrid. Vigtigste opgave for Madridvinbønderne har historisk altid været at sørge for, at hovedstaden aldrig manglede vin til deres mad.


DO Vinos de MadridSom en følge af Madridborgernes ønsker om bedre og bedre vin, har deres vinbønder gennem de sidste tyve år arbejdet intenst på, at opfylde deres ønsker. Det resulterede i officiel anerkendelse med tildeling af D.O. i 1990. Druerne til de røde vine er Garnacha og Tinto Fino. Til de hvide er det Malvar, Albillo og Airén. Det er først indenfor de seneste år at Vinos de Madrid er blevet tilgængelig i Crianza udgaver. Det er et fint bekendtskab, som man i første omgang glæder sig over inde i Madrid.

Inden for DO Vinos de Madrid arbejder 29vinerier og de har deres marker fordelt i 54 kommuner hovedsagelig syd for byen.

Kort og godt om Madrids køkken.


Madrid er ikke bare Spaniens politiske hovedstad. Byen betragtes også som samlingspunkt for spansk gastronomi, for her kan man nyde specialiteter fra mange af de øvrige spanske regioner.
Den madrilenske ret »Cocido Madrileño« skal opleves: det er en gryderet bestående af kikærter, paprikapølse, oksekød, blodpølse, grøntsager og nudler. Man bør også nævne den typiske »Sopa de Ajo« (hvidløgssuppe) og specialiteten »Callos Madrileños« (kallun på madrilensk manér). Det typiske til den søde tand er her »Arroz con Leche« (risbudding), og naturligvis de velkendte »Churros con Chocolate« (friturestegte stænger af pandekagedej), der nydes af madrilenerne med en god varm kop chokolade i de hyggelige »chocolaterías«, inden de tager hjem fra byen i de lyse morgentimer.

Vinos Jeromin

 Puerta De Hierro hvid
Årgang
Pris v/1 fl.

Tilbud
2016
59,00 kr.
44,00 kr.

 Puerta De Hierro rosé
Årgang
Pris v/1 fl.

Tilbud
2016
59,00 kr.
44,00 kr.

 Puerta De Hierro rød
Årgang
Pris v/1 fl.

Tilbud
2017
59,00 kr.
44,00 kr.

Grego Garnacha Centenaria
Årgang
Pris v/1 fl.

Pris v/12 fl.
2016
99,50 kr.
79,50 kr.

Garnacha - Purita Dynamita
Årgang
Pris v/1 fl.

Pris v/12 fl.
2014
99,50 kr.
79,50 kr.

Garnacha - Purificacion crianza
Årgang
Pris v/1 fl.

Pris v/12 fl.
2015
136,25 kr.
109,00 kr.

Cepas Viejas reserva
Årgang
Pris v/1 fl.

Pris v/12 fl.
2013
199,00 kr.
159,25 kr.

Priserne er oplyst i DKK og er inklusiv moms.

Total 0,00 kr.
Design by cygnet
Dan realized the importance of formal education, so he replica watches sale convinced Hope Wixon in the early 1990¡¯s to get her Graduate Gemologist degree from GIA. Armed with swiss replica watches street smarts, a graduate degree, and lots of hours of hard work, Dan and Hope steadily fake breitling built the business into the elite store it is today. Being in the rolex replica Midwest, our residents seem to be more conservative than other areas of the country. They appreciate understated luxury rolex replica sale over bold and ostentatious. They prefer timeless brands like omega replica watches Jaeger LeCoultre and Patek Philippe that continue to be rolex replica in style for many years to come. Our strongest selling brands are Rolex and Patek Philippe, but we also carry many exclusive brands that our clients can¡¯t find anywhere else.