Kontakt   Om Spanske Vine   Handelsbetingelser  Her kan du betale med Dankort
 
forside    butikken    vinguide    tapas opskrifter     links    indkøbskurv    
Vinklubben : Kode:  

Rioja - Spansk Vin

De fleste regioner består af flere provinser, men i La Rioja er der kun en, og den hedder La Rioja.- Læs mere om Rioja

Señorio de Villarrica

Historien om en tradition.



En familie vingård


Omkring 1860 havde vore oldeforældre Manuel Fernandez og Ismael Ahalos allerede deres vinstokke i San Asensio. Med druerne fra disse vinstokke lavede de vine til deres familie og i lædersække i landsbyen og den nærmeste omegn.



Vores morfar Pablo fortsatte denne tradition, og blev i begyndelsen af det 20. århundrede en af de første landmænd i La Rioja der købte sin egen traktor ”Allgaier Porche”. Imens vores fædrene bedstefar Florentino, byggede en lille vingård, øgede produktionen og tog et vigtigt skridt fremad, da han udskiftede vinsækkene med flasker, så det blev muligt at sælge vinen også udenfor den nærmeste omegn.



Ved at følge i sin faders fodspor og med tilføjelse af sin svigerfars vinmarker, byggede vores far, Florentino et andet og større vingård. Dette betød at han havde brug for flere arbejder til aftapning af vin og for at arbejde i vinmarkerne, mens han selv koncentrerede sig om at sælge sine vine over hele Spanien og også i udlandet.



På samme tid begyndte vingården også at komme vinene på egefade og lave crianza og reserva.

Vi er den næste generation i min familie saga, Florentino´s sønner: Pablo, Rodolfo, Ismael og José Miguel. Selvom vi stadig bruger vores fars vingård i San Asensio til at lave vore unge vine, har vi også opført en ny vingård i Hervias, hvor vore mere specielle vine bliver lavet.



Vi har koncentreret vores indsats om at producere vine fremstillet i udvalgte egefade, med druer produceret ved traditionel dyrkning af vinstokke ved brug af de samme metoder som vores forfædre.

Et unik hjørne af La Rioja Alta.


Alle vore vine er udelukkende lavet med druer fra egne vinmarker, som vi dyrker ved hjælp af højt kvalificerede medarbejdere, som sikre, at vinene hvert år har samme karakter som deres forgængere.
Druerne fra vingården som vi arvede, bruges til at lave vores mest specielle vine. For visse job i vinmarkerne., har vi haft de samme folk ansat i over 20 år.
Vi bruger kraftig beskæring, hvor vi fjerner nogle af klaserne fra hver vinstok, for at mindske produktionen og øge kvaliteten.
Når det kommer til høst tid, begynder vi med de vinmarker med de mest modne druer, og så lade de andre vinmarker vente til de når det optimale tidspunkt for plukning. Druerne til alle vore vine er 100% håndplukket.


Vi har 105 ha. Vinmarker. Nogle af de vinstokke vi arvede blev plantet i 1911, 1926, 1940 og 1960. Disse vinmarker er placeret i forskellige landsbyer i området: San Ansensio, Briones, Haro, Anguciana, Sajaztarra, Banares og Hervias. De største vinmarker er omkring vingården i Hervias, hvor vi laver vores særlige vine. Vingården, der er kendt som ”Finca La Plata” dækker over 40 ha. Og er udelukkende beplantet med Tempranillo vinstokke, der vokser i en højde af 650 m.

A work of art, not of science …


Druerne bliver plukket I midten af oktober I “La Vendimia”


Alle druerne plukkes i hånden, og så foretager vore medarbejdere det indledende arbejde med udvælgelsen af druerne. Umodne og rådne druer kasseres. Druerne opsamles i kurve som derefter tømmes i meget specielle trailere, som bærer maksimum 1.000 kg druer. Druerne bliver derefter ved hjælp af vibrationer ført over på et udvalgt bord, uden at skulle tippe traileren.

Ved dette bord står 6 personer, specielt udvalgt til opgaven, der består i at fjerne blad og frugt som ikke lever op til standarden. Efter at stilke er fjernet bliver druerne lagt i rustfri ståltanke med en kapacitet på 6.000 kg. Mosten gærer i 15-20 dage ved en kontrolleret temperatur, før de tages ud af beholderen. Når drueskind er blevet separeret fra, placeres vinen i franske egetræs fade, hvor den anden fase af gæringen finder sted. Vinen er herefter overført til tønder med en kapacitet på 225 liter. Disse tønder er lavet af fransk og amerikansk eg og er maksimum 4 år gamle.
Crianza vine lagres i tønder i 12 til 14 måneder og reserva fra 18 til 24 måneder, i hvilket tidsrum vinen er martret hver 6. måned. Det indebærer at vinen tømmes ud i et kar, hvor den iltes og renses, før den returneres til egefadet.

Efter modning er vinen raffineret og klar til aftapning. Når vinen er kommet på flaske bliver den gemt i ”flaske-lageret” eller ”kirkegården”. Her bliver crianza i mindst 6 måneder og reserva i 9 måneder. Herefter smage vi på vinen for at beslutte om vinen skal forblive hengemt lidt længere. Når vi er tilfredse med at vinen er helt som vi ønsker, bliver der sat etiket på flasken og vinen er klar til at blive solgt.

 V de Villarrica CVC
Årgang
Pris v/1 fl.

Tilbud
11/13
74,50 kr.
49,75 kr.

Priserne er oplyst i DKK og er inklusiv moms.

Total 0,00 kr.
Design by cygnet
Dan realized the importance of formal education, so he replica watches sale convinced Hope Wixon in the early 1990¡¯s to get her Graduate Gemologist degree from GIA. Armed with swiss replica watches street smarts, a graduate degree, and lots of hours of hard work, Dan and Hope steadily fake breitling built the business into the elite store it is today. Being in the rolex replica Midwest, our residents seem to be more conservative than other areas of the country. They appreciate understated luxury rolex replica sale over bold and ostentatious. They prefer timeless brands like omega replica watches Jaeger LeCoultre and Patek Philippe that continue to be rolex replica in style for many years to come. Our strongest selling brands are Rolex and Patek Philippe, but we also carry many exclusive brands that our clients can¡¯t find anywhere else.